Bedrijfsfeest

Wil jij graag een bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseren? Heb je al een ruimte gehuurd, maar zoek je nog een DJ voor het bedrijfsfeest? X-Ray & van Hees bouwen een lege ruimte om tot een volledige feestlocatie. Zoek niet verder om een DJ voor jouw bedrijfsfeest te huren: kies voor X-Ray & van Hees.

DJ voor bedrijfsfeest Nijkerk en omgeving

Heeft jouw bedrijf iets te vieren of wil je graag om andere redenen samenkomen met al het personeel? Bedrijfs- of personeelsfeesten zijn hier de perfecte gelegenheid voor. Een DJ personeelsfeest is dé manier om alle collega’s in een gezellige, informele sfeer te krijgen. Zoek je nog een DJ bedrijf in Nijkerk? X-Ray & van Hees regelt het voor jou. Alles is inclusief: zo zorgen wij voor het opbouwen en afbouwen en heb jij geen omkijken meer naar het personeelsfeest. Wil je graag een leuk thema? Ook hier kunnen wij voor zorgen.

Mogelijkheden DJ bedrijfsfeest

X-Ray & van Hees regelt een geheel verzorgde avond voor jou en jouw collega’s. We bieden diverse soorten entertainment aan. Zo zijn de mogelijkheden met betrekking tot de DJ als volgt:

Wil je voor jouw personeelsfeest graag één thema aanhouden? Onder andere de volgende themafeesten kunnen wij organiseren.

Staat jouw wens hier niet tussen? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

DJ bedrijfsfeest huren Nijkerk

Wil jij van jouw bedrijfsfeest één groot succes maken? Kies X-Ray & van Hees als DJ op je bedrijfsfeest en je bent verzekerd van een geheel verzorgde avond. Voor meer informatie en prijzen kan je contact met ons opnemen. Kom langs, bel of stuur een Whatsapp berichtje en dan plannen we snel een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.