Locaties

Wij werken regelmatig samen met diverse locaties in regio Amersfoort en omstreken. Ter inspiratie hebben we er aantal op een rij gezet. Naast deze locaties kunnen wij uiteraard ook bij andere locaties door het hele land een knalfeest verzorgen. Ben je nog opzoek naar een locatie en wil je vooraf even overleggen? Geen enkel probleem, wij helpen jou graag bij het kiezen van de juiste locatie voor het perfecte feest.

Moeke (Nijkerk)

Ben je op zoek naar een top locatie voor een bruiloft, bedrijfs-/ personeelsfeest of verjaardag? Bij Moeken Nijkerk ben je aan het juiste adres. Ontvang je gasten in een ongedwongen en gezellige sfeer met een muzikale omlijsting of een avondvullend programma van X-Ray en van Hees

ARV & MAYK (Bruidsfotografie)

ARV & MAYK (bruidsfotografie) Perfecte foto’s van je trouwdag en party door Arvid van ARV & MAYK. Bruidsfoto’s met altijd iets extra’s, mooi licht, mooie locatie en een mooi verhaal. Niet alleen voor trouwerijen maar ook voor een onvergetelijke ‘Loveshoot’ (Londen, Parijs of New York!!!) kan je bij ze terecht.

Ons Lagerhuys (Garderen)

Restaurant Ons Lagerhuys is een begrip op de Veluwe voor een onvergetelijke lunch of een tongstrelend diner. Maar ook voor een gezellig feest ben je daar aan het juiste adres. Vanaf nu ook daar te boeken met X-Ray en van Hees.

De Kooi (Bunschoten)

De Kooi is een mooie trendy locatie met een prachtig uitzicht over de weilanden! De 3 sfeervolle zalen met hun eigen karakter bieden tal van mogelijkheden voor een ongekend feest. Na een aantal feesten gedraaid te hebben zijn X-Ray en van Hees sinds augustus 2018 de vaste partner van “de Kooi”.

Grand Café Lust (Nijkerk)

Grand Café Lust is de plek voor een heerlijke lunch, borrel, diner of feest! Culinair genieten op een mooie locatie in Nijkerk. Wil je een feest “aankleden” met muziek of entertainment? X-Ray en van Hees zijn al jaren lang de partner van Grand Café Lust om je van alle muzikale wensen te voorzien.

’t Koetshuis (Nijkerk)

Ben je op zoek naar een top locatie voor een bruiloft, bedrijfs-/ personeelsfeest of verjaardag? Bij Het Koetshuis Nijkerk ben je aan het juiste adres. Ontvang je gasten in een ongedwongen en gezellige sfeer met een muzikale omlijsting of een avondvullend programma van X-Ray en van Hees

Salentein (Nijkerk)

Je huwelijksdag is natuurlijk een heel speciale gebeurtenis. X-Ray en van Hees zijn al jaren lang een partner van de Salentein voor een onvergetelijke feestavond. 5x per jaar zijn wij hier ook te vinden op de Open Top Trouwlocatie Route waar je kennis kunt maken met ons en de wensen bespreken.