Lichtshow

Vier jij binnenkort jouw verjaardag, bruiloft of organiseer je bijvoorbeeld een dans- of modeshow? Maak dit feest compleet met een DJ met lichtshow. Goede muziek is een must op een feestje, een DJ huren met lampen is de kers op de taart. Zo is de volledige sfeer en beleving compleet. DJ huren met lichtshow? X-Ray & van Hees it is!

DJ huren met lampen

Een goede DJ zorgt ervoor dat iedereen de dansvloer opgaat, maar een lichtshow maakt het feest helemaal compleet. Dankzij de jarenlange ervaring van X-Ray & van Hees draaien zij alles wat jij wilt horen. Wil jij naast de lichtshow nog meer spektakel op het feest? De volgende opties bieden de mannen ook aan:

  • Witte DJ booth
  • Verlichte dansvloer
  • Eigen mix op maat

Voor alle feesten

Daarnaast kan je voor een themafeest ook altijd bij X-Ray & van Hees terecht. Wij hebben ervaringen in diverse stijlen en thema’s. Door onze uitgebreide mogelijkheden kunnen we voor iedere situatie de perfecte sfeer en show neerzetten. Staat jouw wens niet op deze site of heb je andere ideeën? Voor het duo is bijna niets te gek: in overleg kan een hele hoop. Neem dus zeker contact met ons op!

Kom langs voor een demo

DJ huren met lichtshow? Voor meer informatie en vragen kan je altijd even langskomen, bellen of een WhatsApp berichtje sturen. Kom langs in onze eigen studio voor een demo. Samen met jou bespreken we alle wensen om tot het perfecte feest te komen. Samen zorgen we voor een onvergetelijk feest!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.