Verlichte dansvloer

Organiseer jij binnenkort een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag? Kortom: geef jij binnenkort een groot feest? Een goede DJ met verlichte dansvloer mag dan niet ontbreken. Ben jij nog op zoek naar een DJ met dansvloer? Zoek niet langer verder en huur X-Ray & van Hees in. Hét duo voor een geweldige avond!

DJ met verlichte dansvloer

Kies je voor X-Ray & van Hees, dan kan je naast een ervaren DJ ook nog een verlichte dansvloer huren. Een feest is niet compleet zonder muziek. Maar om het echt af te maken en iedereen de dansvloer op te krijgen, is een verlichte dansvloer een echte must. Van jong tot oud, iedereen krijgt de danskriebels bij het zien van deze vloer.

De verlichte dansvloer biedt diverse mogelijkheden. Zo kan jij als bedrijf bijvoorbeeld het logo op de vloer laten projecteren. Gebruik je de verlichte dansvloer op een bruiloft? Dan creëren we een romantische sfeer voor jullie. Er zijn diverse patronen mogelijk op de verlichte dansvloer. Op deze manier kunnen wij elk gewenste sfeer creëren op jouw feest. De vloer is ook ideaal voor bedrijfsfeesten, we kunnen namelijk de logo van jouw bedrijf op de vloer projecteren.

DJ met dansvloer en andere mogelijkheden

Een DJ met dansvloer kleedt jouw feest helemaal aan. Lichten gedimd en dansen maar! Wil jij het nu nóg specialer maken? Kijk dan eens naar de andere mogelijkheden die X-Ray & van Hees aanbiedt:

Naast de muziek kan X-Ray & van Hees nog meer aanbieden. Een dansvloer die licht geeft is een echte eyecatcher, maar wat dacht je van een lichtshow? Laat een eigen mix op maat afspelen op de DJ booth en het feest kan niet meer stuk!

Meer weten?

De mannen X-Ray & van Hees verzorgen een geweldige avond voor jou en de genodigden. Jij hoeft je nergens zorgen om te maken, het duo zorgt namelijk zelf voor de op- en afbouw van de verlichte dansvloer. Staat jouw idee voor een topfeest hier niet tussen of heb je een ander voorstel? Kom lang, stuur een WhatsApp bericht of bel. De mannen staan overal voor open en dan kunnen we samen de wensen bespreken.

dj met dansvloer, dj met verlichte dansvloer, dj huren dansvloer

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.