DJ met saxofonist

Vier jij binnenkort jouw verjaardag, heb je een bedrijfsfeest of een leuke andere reden om een DJ met saxofonist te huren? X-Ray & van Hees regelt het voor jou! Een DJ met saxofoon maakt jouw feest of bijeenkomst compleet. Een sax past bij alle muziekstijlen van jazz tot dance.

DJ’s met sax

DJ-duo X-Ray & van Hees heeft jarenlange ervaren in het neerzetten van de perfecte sfeer voor een feest. Ze voelen de sfeer goed aan en kunnen daarom altijd de ideale sfeer creëren. Een saxofonist geeft extra klasse mee aan jouw feest. De saxofonist kan op het podium bij de DJ’s komen staan maar kan ook tussen de dansen mensen rondlopen. Zelfs aan tafels bij mensen kan de saxofonist langskomen.

Dankzij de jarenlange ervaring van het duo kunnen zij alles draaien wat jij wilt horen. Ken je zelf al een goede saxofonist? Dan werken X-Ray & van Hees graag met hem of haar samen. Maar wij kunnen ook alles voor u regelen zodat u nergens naar hoeft om te kijken!

Uitgebreide mogelijkheden

Een saxofonist naast de DJ’s maakt het feest compleet. X-Ray & van Hees zorgen voor een goede sfeer, alle voeten gaan van de vloer als zij draaien. Heb jij nou (andere) ideeën voor het duo? We kunnen bijvoorbeeld ook onderstaande opties regelen. Daarnaast zijn natuurlijk ook alle combinaties mogelijk. Vooral de combinatie van saxofoon en drums is geschikt.

Neem contact op

Samen met jou maakt X-Ray & van Hees hier één groot succes van. Staat jouw wens niet op onze site? Heb je andere vragen of ideeën? Bel, WhatsApp of kom eens langs in onze studio. Samen met jou maken we vrijblijvend een plan op maat voor het perfecte feest!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.