Witte DJ booth

Organiseer jij binnenkort een feest en wil je dat iedereen met de voeten van de vloer gaat? Een goede DJ met witte DJ booth mag dan zeker niet ontbreken. De DJ’s X-Ray & van Hees draaien alles wat jij maar wilt horen en de hoogglans witte DJ booth maakt de sfeer compleet. Een stijlvol feest maak je af met deze ultieme DJ set. Bekijk alle DJ sets die wij mee kunnen nemen.

DJ met witte DJ booth

Een DJ met witte DJ booth maakt jouw feest compleet. Zoek jij een DJ voor een bruiloft, verjaardag of bijeenkomst? De aankleding is dan net zo belangrijk als de muziek. Met de DJ booth van X-Ray & van Hees heb je een stijlvolle eyecatcher te pakken.

De DJ booth bevat led-verlichting die jouw feest extra sfeer zal geven. De strakke witte omlijsting en de verlichting in het meubel zorgen ervoor dat de DJ booth op elk evenement goed tot zijn recht komt. Het exclusieve DJ-meubel oogt luxe en is een absolute toevoeging op jouw feest.

Witte DJ booth en andere mogelijkheden

Een mooie verlichte DJ booth bij jouw DJ geeft net dat beetje extra voor jouw feest. Vind je dit nog niet voldoende en wil je uitpakken met meer? X-Ray & van Hees bieden nog vele andere opties aan.

Staat jouw wens of idee hier niet tussen? Het duo staat voor veel ideeën open, dus stel dit gerust voor!

Witte DJ booth huren bij X-Ray & van Hees

X-Ray & van Hees inhuren inclusief de booth? Dan verzeker jij jezelf van een fantastisch feest. De mannen weten hoe ze sfeer moeten creëren, dankzij hun jarenlange ervaring. Noem de stijl die jij graag wilt horen en X-Ray & van Hees draait het. Van moombathon tot classics en van Nederlandstalige muziek tot feestmuziek. Voor vragen kan je altijd langkomen of bellen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.