Eigen mix op maat

Organiseer jij binnenkort een bruiloft en ben je nog op zoek naar een nummer voor de openingsdans? Of organiseer je een dans- of modeshow en heb je nog niet alle muziek compleet? Bij X-Ray & van Hees kan je terecht voor jouw perfecte en ideale nummer, ongeacht de gelegenheid.

DJ remix voor jouw bruiloft

Komt jouw bruiloft er aan en zoek je nog een mooi en uniek nummer voor de openingsdans? Laat X-Ray & van Hees jullie openingsnummer maken en draaien. Dans samen met jouw geliefde op een creatie die jullie samen met de DJ’s creëren. Samen gaan we om de tafel zitten om te bespreken wat jullie precies voor ogen hebben op jullie dag.

Dans- of modeshows

Organiseer jij een dans- of modeshow, maar ben je nog op zoek naar het juiste nummer? De mannen X-Ray & van Hees creëren met veel plezier een eigen mix, volledig naar jouw wensen. Heb je liever een lekkere beat om op te dansen of wil je graag een rustig nummer? Jij vraagt, wij draaien.

Eigen mix en andere mogelijkheden

Jij wilt een eigen mix op maat gemaakt voor een speciaal evenement, heb je ook al gedacht hoe je de rest van jouw feest succesvol kan maken? Denk bijvoorbeeld aan een DJ om de remix te laten draaien. X-Ray & van Hees maakt elk feest spetterend.

Door de jarenlange ervaring kunnen X-Ray & van Hees alles draaien wat jij graag wilt horen. Moombathon, classics, Nederlandstalig of feestmuziek: het kan allemaal.

Mix op maat laten maken door X-Ray & van Hees

Met X-Ray & van Hees wordt jouw feest gegarandeerd een groot succes. Staat jouw idee of wens nu niet op onze website, neem dan contact op. Het duo staat voor vele ideeën open om jouw feest compleet naar wens te maken. Voor meer informatie kan je altijd even binnenlopen, bellen of WhatsAppen. Tot snel!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.