Salentein (Nijkerk)

Je huwelijksdag is natuurlijk een heel speciale gebeurtenis. X-Ray en van Hees zijn al jaren lang een partner van de Salentein voor een onvergetelijke feestavond. 5x per jaar zijn wij hier ook te vinden op de Open Top Trouwlocatie Route waar je kennis kunt maken met ons en de wensen bespreken.

Restylez

Voor een gegarandeerd feest met een house(lijke) sfeer? Restylez is your man!!!

Rood Hit Blauw

Wil je op je feest een combinatie van DJ en zanger(es)? X-Ray & van Hees en RoodHitBlauw Produkties kunnen je gezamenlijk een avondvullend programma aanbieden. Op de site van roodhitblauw.nl kun je een kijkje nemen van ons aanbod!

’t Koetshuis (Nijkerk)

Ben je op zoek naar een top locatie voor een bruiloft, bedrijfs-/ personeelsfeest of verjaardag? Bij Het Koetshuis Nijkerk ben je aan het juiste adres. Ontvang je gasten in een ongedwongen en gezellige sfeer met een muzikale omlijsting of een avondvullend programma van X-Ray en van Hees

Grand Café Lust (Nijkerk)

Grand Café Lust is de plek voor een heerlijke lunch, borrel, diner of feest! Culinair genieten op een mooie locatie in Nijkerk. Wil je een feest “aankleden” met muziek of entertainment? X-Ray en van Hees zijn al jaren lang de partner van Grand Café Lust om je van alle muzikale wensen te voorzien.

De Kooi (Bunschoten)

De Kooi is een mooie trendy locatie met een prachtig uitzicht over de weilanden! De 3 sfeervolle zalen met hun eigen karakter bieden tal van mogelijkheden voor een ongekend feest. Na een aantal feesten gedraaid te hebben zijn X-Ray en van Hees sinds augustus 2018 de vaste partner van “de Kooi”.

WEstyling

Ben je druk bezig met de voorbereidingen voor je (trouw)feest? Ben je op zoek naar de mooiste styling op de locatie? In samenwerking met WEstyling denken en organiseren we graag met je mee met de styling. Alles in je favoriete sfeer voor een prachtige dag!

Percussionist Marvin Smith

Wil je je feest een extra sfeer geven? Marvin Smith is één van de beste percussionisten! Na een paar optredens met X-Ray en van Hees te hebben gedaan is er besloten om een samenwerking aan te gaan zodat je ook van de mogelijkheid gebruik kunt maken om dit optreden toe te voegen aan je feest.

MM Band

Voor een echt uitgebreid feest kunnen we je de M&M band aanbieden. De M&M band is al jaren lang de top begeleidingsband voor diverse bekende artiesten. In overleg kunnen we je tal van mogelijkheden bieden voor een gegarandeerde TOP avond/dag.

Ons Lagerhuys (Garderen)

Restaurant Ons Lagerhuys is een begrip op de Veluwe voor een onvergetelijke lunch of een tongstrelend diner. Maar ook voor een gezellig feest ben je daar aan het juiste adres. Vanaf nu ook daar te boeken met X-Ray en van Hees.