Dj met percussie

Wil jij een mooi feest inclusief DJ en percussionist? Huur X-Ray & van Hees in en zij zorgen voor een sfeervol feest met de muziek waar jij van houdt. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor nieuwe ideeën staat het duo altijd open. Ontdek wat X-Ray & van Hees voor jou kunnen betekenen.

Marvin Smith

X-Ray & van Hees werkt veel samen met Marvin Smith uit Nijkerk. Een bekende percussionist die veel samenwerkt met Nederlandse artiesten zoals André Hazes. Een drummer/percussionist zorgt voor nog meer sfeer op een feest of evenement. Het past goed bij diverse stijlen muziek en trekt altijd de aandacht van het publiek. Samen bepalen we of we de drummer ook ruimte krijgt om zijn moment te pakken. In het filmpje krijg je een goed beeld van de gave sfeer met drums!

Drummer bij de DJ zorgt voor sfeer

Wil jij net even dat extraatje op jouw feest? Een DJ met drums is dan perfect! Zie jij een DJ met drummer niet helemaal zitten maar wil je wel graag iets naast alleen een DJ? Kies dan bijvoorbeeld voor een DJ met saxofonist, DJ met band of DJ met zanger.

Een DJ huren met percussie maakt jouw avond compleet. Dankzij de jarenlange ervaring van X-Ray & van Hees spelen zij alles wat jij wenst te horen. Feestmuziek? Nederlandstalig? Classics? Jij noemt, wij draaien!

Direct contact

Bel, mail of WhatsApp dan zorgen we samen dat jouw feest helemaal volgens wens verloopt. We nodigen je graag uit in onze studio om alle mogelijkheden te bespreken. Samen maken we het plan om het perfecte feest vol muziek, drums en sfeer te regelen!

Tot snel!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.