Mode- en dansshow

Organiseer jij binnenkort een mode- of dansshow en wil je dit tot in de puntjes verzorgd hebben? Zoek je nog een DJ voor deze dag of ben je alleen op zoek naar een bedrijf dat de lichten regelt? X-Ray & van Hees is wat jij zoekt: een DJ voor jouw dansvoorstelling of modeshow met vele mogelijkheden.

DJ huren modeshow

Is jouw modeshow niet compleet zonder de juiste verlichting en achtergrondmuziek? X-Ray & van Hees is dan jouw DJ voor de modeshow. Door onze jarenlange ervaring kan je bij ons voor alle muziekwensen terecht, zodat de muziek perfect aansluit bij de show. Je bent verzekerd van een fantastische avond als je X-Ray & van Hees DJ inhuurt voor de show.

DJ voor dansvoorstelling

Ook voor een dansvoorstelling ben je bij X-Ray & van Hees aan het juiste adres. Heb je alleen geluid nodig of wil je ook graag extra verlichting en het podium mooi laten uitlichten? X-Ray & van Hees is de DJ voor jouw dansvoorstelling. Huur X-Ray & van Hees in en jij hoeft je nergens meer zorgen om te maken. Wij zorgen voor een spectaculaire dansvoorstelling.

DJ huren van dansshow Nijkerk

DJ voor modeshow huren? Of op zoek naar een DJ voor dansvoorstellingen? X-Ray & van Hees heeft alles in huis om van jouw show een fantastische beleving te maken. Voor meer informatie kan je contact met ons op nemen. Loop bij ons naar binnen, bel of stuur een Whatsapp bericht en dan kijken we samen naar alle wensen en mogelijkheden.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.