Nederlandstalig

Héeeéeeee Hóooóooo, Jij…. krijgt…. dieeee…. lach niet van mijn gezicht….. ook al zou je dat willen…..
Shirt uit en zwaaien……. gooi die handen in de lucht…..Zomaar een greep uit de vele Nederlandstalige hits die deze gasten kunnen draaien tijdens jou meezing festijn.

DJ zoeken voor Nederlandstalige muziek

Als all-round DJ hebben deze mannen zich door de jaren heen ook ontwikkeld als ware Nederlandstalige feestbeesten die elke tent op zijn kop zetten.
Als resident DJ’s weten zij dan ook bij de “Vrienden Nijkerk” en de “Vrienden van Apeldoorn” de complete zaal van voor naar achter, van links naar rechts mee te laten zingen.

Draaien op Nederlandstalig feest: de mogelijkheden

Om een optimale Hollandse sfeer te creëren, heb je aan alleen een feest DJ niet genoeg. Wil jij het tot in de puntjes geregeld hebben, bekijk dan eens de mogelijkheden die X-Ray & van Hees aanbieden:

Een verlichte dansvloer in Hollandse stijl en een lichtshow die hier helemaal op aansluit, dán is jouw avond pas compleet.

DJ huren Hollands feest

Ben jij een Nederlandstalig feest aan het plannen? Bel, WhatsApp of kom langs bij de mannen X-Ray & van Hees. Samen maken we er één groot feest van. Heb jij andere wensen of ideeën die niet op de site staan? Het duo staat overal voor open en wil jou de perfecte avond bezorgen, stel dus gerust iets anders voor.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.