DJ met zanger of artiest

Binnenkort een feestje of bijeenkomst op de planning staan? Ben je nog op zoek naar goede DJ met zanger of zangeres? X-Ray & van Hees is hét duo voor jou.

Mogelijkheden DJ huren met zanger

Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij alles draaien waar jij van houdt. Ook regelen zij de zanger of zangeres. Dankzij hun grote netwerk kunnen zij veel zangers en zangeressen regelen. Aan de hand van jouw wensen kunnen we bepalen wat de juiste match is. Heb je zelf al iemand op het oog? Ook dan is geen enkel probleem.

Of het nu voor een verjaardag, een bedrijfsfeest of een bruiloft is, met X-Ray & van Hees kan het allemaal. Het hele aanbod van het duo vind je op deze website. Staat jouw wens of idee hier niet tussen? In overleg is er een hoop mogelijk. Kijk bijvoorbeeld eens naar de volgende opties:

Nóg iets extra’s om het feest compleet te maken?

  • Lichtshow
  • Witte DJ booth
  • Verlichte dansvloer
  • Eigen mix op maat

Kom langs in de studio

Wil jij graag zanger of DJ met zangeres op jouw feest? Beide opties zijn mogelijk. Kom langs in onze studio en samen bepalen we wat het juiste is voor jouw feest. De mannen zorgen ervoor dat alles goed geregeld is en dat  jij lekker kan genieten en/of dansen. Heb je vragen, ideeën of wensen? Bel, WhatsApp of kom eens langs en dan maken we er samen een mooi feest van.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.