Bruiloft

Ga jij binnenkort de dag van jouw leven beleven? ‘Ja’ zeggen tegen de liefde van jouw leven en deze prachtige dag doorbrengen met al jouw vrienden en familie? Er is niks mooiers dan deze dag af te sluiten met een fantastisch feest. Ben jij nog op zoek naar een allround bruiloft DJ? Met X-Ray & van Hees sluiten jullie dansend de mooiste dag van je leven af.

Goede DJ huren voor je trouwfeest?

Door de jarenlange ervaring van X-Ray & van Hees weten zij van elke bruiloft een feest te maken. Heb jij een specifieke muzieksmaak of luister je juist graag alles door elkaar? X-Ray & van Hees is jullie ideale bruiloft DJ. Maak je geen zorgen om een lege dansvloer, muziek die stilvalt of een mindere sfeer. Met X-Ray & van Hees als jouw trouwfeest DJ wordt alles tot in de puntjes geregeld en kan jij volledig genieten van deze speciale dag.

Intake bruiloft DJ Gelderland

Een bruiloft DJ in Nijkerk of omgeving inhuren? X-Ray & van Hees maakt alles mogelijk. Om er een perfecte avond van te maken, worden eerst in een intake alle wensen besproken. Welke muziek wil jij van jouw DJ op de bruiloft horen? Is er een openingsdans of act waar de DJ rekening mee kan houden? Wil je misschien dat er een nummer voor jullie gemaakt wordt? Alles wordt besproken zodat jullie optimaal kunnen genieten op de dag zelf: wij zorgen als DJ voor jullie trouwfeest.

Mogelijkheden DJ huren bruiloft

Op zoek naar een goede DJ bruiloft? X-Ray & van Hees zorgt voor één groot feest op jullie bruiloft. Voor al jouw wensen zoeken zij de juiste mogelijkheden. Uiteraard kan elke muziekstijl gedraaid worden, het is tenslotte jullie feestje. Maar wil je graag een extraatje? X-Ray & van Hees biedt onder meer ook de volgende mogelijkheden aan:

Prijs DJ trouwfeest

Wil jij graag een geweldig feest met DJ X-Ray & van Hees op jullie bruiloft? Of wil je nog meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel, kom langs of stuur een WhatsApp bericht, dan proberen wij zo snel mogelijk al jullie DJ bruiloft wensen te vervullen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.