DJ met band

Heb jij binnenkort iets te vieren en wil je hier draag een DJ met live muziek bij? Bij X-Ray & van Hees ben je aan het juiste adres. Verjaardag, bedrijfsfeest of een bruiloft? Met de jarenlange ervaring van het duo, kunnen ze alles draaien en maken ze overal een feest van.

DJ’s met live muziek

X-Ray & van Hees draaien alles wat jij wilt horen. Wil jij een DJ huren met band? Ook dat regelen wij. Wij kunnen je contact brengen met diverse bands maar ook als jij al een band op het oog hebt is dat geen enkel probleem.

Gezamenlijk maken we er een onvergetelijk feest van. Dansen met collega’s, vrienden of familie, wie wilt dat nu niet?  Kies voor X-Ray & van Hees DJ met live muziek, dan kies je voor goede muziek!

Volledig inclusief band

X-Ray & Van Hees staan overal voor open. Zo kan je een DJ met band inhuren, maar we bieden ook veel andere vormen van live muziek aan voor jouw feest. Denk hierbij aan:

Staat jouw wens of idee hier niet tussen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw feest volledig naar wens te maken. Uiteraard regelen we ook de volledige lichtshow.

DJ met muziek door X-Ray & van Hees

De mannen X-Ray & van Hees zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo kan jij onbezorgd van een heerlijke avond vol muziek genieten. Heb jij nog ideeën, vragen of wensen?

Bel of stuur een WhatsApp berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We nodigen je ook graag uit in onze DJ-studio om je vast van sfeer te laten proeven en alle mogelijkheden te bespreken. We maken het plaatje volledig voor jou op maat!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.