Saxofonist Melle Kuil

Wil je je feest een extra sfeer geven? Melle Kuil is één van de beste saxofoniste! Na een paar optredens met X-Ray en van Hees te hebben gedaan is er besloten om een samenwerking aan te gaan zodat je ook van de mogelijkheid gebruik kunt maken om dit optreden toe te voegen aan je feest.…

ZUSS& Proeven en Proosten

Wil je je (bedrijfs)feest een extra dimensie geven? Vanaf nu zijn we ook te boeken in combinatie met een wijnproeverij van Zuss&. De proeverij kan worden uitgebreid met een bijbehorend gerecht(je) of een avondvullende wijnbar.

All-in Amusement

Speelautomaten

MM Band

Voor een echt uitgebreid feest kunnen we je de M&M band aanbieden. De M&M band is al jaren lang de top begeleidingsband voor diverse bekende artiesten. In overleg kunnen we je tal van mogelijkheden bieden voor een gegarandeerde TOP avond/dag.

Percussionist Marvin Smith

Wil je je feest een extra sfeer geven? Marvin Smith is één van de beste percussionisten! Na een paar optredens met X-Ray en van Hees te hebben gedaan is er besloten om een samenwerking aan te gaan zodat je ook van de mogelijkheid gebruik kunt maken om dit optreden toe te voegen aan je feest.

Rood Hit Blauw

Wil je op je feest een combinatie van DJ en zanger(es)? X-Ray & van Hees en RoodHitBlauw Produkties kunnen je gezamenlijk een avondvullend programma aanbieden. Op de site van roodhitblauw.nl kun je een kijkje nemen van ons aanbod!