70s feest

Geef jij binnenkort een groot themafeest in de jaren 70 stijl? X-Ray & van Hees zijn de DJ’s die jij zoekt. Het duo weet door hun jarenlange ervaring van elk feest één groot succes te maken. Dus trek die broek met wijde pijpen uit de kast en get ready to dance!

DJ zoeken voor jaren 70 muziek

Plateauzolen, wijde pijpen, glitters en discobollen. Zie je het al voor je? Wij wel! X-Ray & van Hees hebben een flink voorraad 70’s muziek, zodat jij en jouw gezelschap de hele avond met de voeten van de vloer kunnen. Jaren 70 muziek, waar moet je dan aan denken? Soul, Disco en Rock & Roll. We gaan helemaal los op Aretha Franklin en James Brown, maar ook Grease komt ongetwijfeld voorbij.

Draaien op jaren 70 feest: de mogelijkheden

Om een optimale seventies sfeer te creëren, heb je aan alleen een jaren 70 DJ niet genoeg. Wil jij het tot in de puntjes geregeld hebben, bekijk dan eens de mogelijkheden die X-Ray & van Hees aanbieden:

Een verlichte dansvloer in de jaren 70 stijl en een lichtshow die hier helemaal op aansluit, dán is jouw avond pas compleet.

DJ huren seventies feest

Ben jij een jaren 70 feest aan het plannen? Bel, WhatsApp of kom langs bij de mannen X-Ray & van Hees. Samen maken we er één groot feest van. Heb jij andere wensen of ideeën die niet op de site staan? Het duo staat overal voor open en wil jou de perfecte avond bezorgen, stel dus gerust iets anders voor.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, bellen of WhatsApp.

06 – 10 948 958 (Bas)   06 – 24 580 769 (X-Ray)

Volg X-Ray & Van Hees

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.