Na jarenlang hobbymatig draaien is er voor een aantal jaren terug een samenwerking ontstaan met deze 2 dj’s. Deze vrienden hadden beide na hun jarenlange ervaring de krachten gebundeld en daar was het begin van X-Ray & van Hees.
Voor 20 jaar terug klonken de eerste klanken van DJ-X-Ray door de speakers van een Grand-Cafe. Korte tijd later zijn de 2 maten gaan draaien in een feestcafe waar zij jarenlang de resident dj’s waren. Met veel enthousiasme zijn er veel feesten georganiseerd die uit zijn gegroeid tot een groot succes. Ook op feesten in het buitenland zijn deze dj’s te boeken, ze hebben gedraaid op een bruiloft op Ibiza, bedrijfsfeesten in Duitsland en Belgie en kroegen in Chersonisos.
Door de jarenlange ervaring zijn deze jongens zo “all-round” geworden dat niks te gek is.
Van Nederlandstalig tot House, van moombathon tot disco, 70’s 80’s 90’s alles kan voorbij komen, maar de muziekwensen worden altijd van te voren met de klant afgestemd! Mocht je iets bijzonders willen hebben voor een openingsdans of openingsact dan kunnen we in onze studio een voor jou speciaal gemaakte mix/uitvoering maken. Vraag gerust om meer informatie via onze contactpagina of onderstaande link.
Dus…  ben je op zoek naar entertainment voor je bruiloft, bedrijfsfeest, tuinfeest, verjaardag, modeshow, niks is te gek en vraag vrijblijvend informatie via info@xrayenvanhees.nl